**Марија** Член

Број на мислења : 353 Join date : 2009-07-07 Age : 27 Location : Во Аргентина со Casi Angeles =]
 | Предмет: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Пет Jул 24, 2009 5:37 pm | |
| Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Актерот кој го глуми ДВД во серијата Серанови, Адријан Родригез, на некојa неодамнешна кoнфернеција изјавил дека во текот на снимањето на третата сезона од Серанови бил во кратка врска со Наталија Санчез која ја глуми Тете. Тој вели дека нивната врска кратко траела и не оставила трајни последици на нивниот однос. Тие продолжиле да бидат пријатели се до денес.  | |
|
Miss Tete* Администратор

Број на мислења : 933 Join date : 2009-05-16 Age : 24 Location : некаде далеку со Серанови!
Character sheet Tei4ka: EmchoOo: Belen Rueda:
 | Предмет: Re: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Пет Jул 24, 2009 6:32 pm | |
| е фала богу повеќе не се заедно. кај се нашол тој да се плетка со неа. инаку, баш ми е жал што не е со гиље да му покаже. | |
|
Guille's girlfriend Нов Член

Број на мислења : 59 Join date : 2009-06-29 Age : 27 Location : With Guille ♥♥♥
 | Предмет: Re: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Пон Aвг 10, 2009 2:13 pm | |
| и со Гиље беше и е колку што знам.. не ми одговараат овие како пар мислам на ДВД и Тете  | |
|
Vale94 Нов Член

Број на мислења : 2 Join date : 2009-08-16
 | Предмет: Re: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Нед Aвг 16, 2009 2:30 pm | |
| хаха :S. ... па тете и гиле се најубафф пар
Едит Natalia forever Нејќам да бидам како оние строги админи, ама па читајте правила! Пишувајте КИРЛИЦА! | |
|
*Soy la chica de Guille* Нов Член

Број на мислења : 75 Join date : 2009-09-07 Age : 27 Location : со Виктор на пуст остров..мм..лав ит :P
 | Предмет: Re: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете) Вто Сеп 15, 2009 9:17 pm | |
| па јас мислам дека се со гиље заедно ама не сум сигурна :S..Адриан е прекрасен стварно и го обожавам ама со Наталија не си одговараат како пар..а Виктор и Наталија ги сакам како пар во серијата само..ама ако веќе се заедно во правилниот живот добро..мислам подобро Виктор да биде во врска со Наталија отколку со некоја друга...  | |
|
Tinnie Нов Член

Број на мислења : 8 Join date : 2009-09-18
 | |
Sponsored content
 | Предмет: Re: Адријан Родригез (ДВД) бил во врска со Наталијa Санчез (Тете)  | |
| |
|